شکوفه زدن روی کیک با خامـه، روش تهیه پایپ توسط قیف و ماسوره

شکوفه زدن با خامـه، یـا بـه اصطلاح پایپ (Piping) یـه کاریـه کـه اکثر آدما فکر مـیکنن سخته، تنـها رمز موفقیت تو این کار هم تمرین زیـاده، چون مطمئن باشید هیشکی بار اول تمرینش خوب درون نیومده ^_^
برای تزئین کیک یـا کاپ کیک بـه قیف و ماسوره نیـاز دارید،

قیف ها انواع مختلف دارن، پارچه ای، نایلونی، سیلیکون و… کـه برای تمـیزی کار من خودم نایلونی و سیلی رو ترجیح مـیدم.
جنس ماسوره هم پلاستیکی یـا استیل هست کـه طبیعتا استیل هم کیفیت بهتری داره و هم قیمت بالاتر.

ماسوره ها طرح های مختلف دارن کـه هرکدوم کاربرد خاص خودشون رو دارن، ماسوره ی برگ، ستاره، گلبرگ، ساده و … کـه در زیر انواعشون با شکل نشون داده شده:
ماسوره های برگ:

ماسوره های گلبرگ:

ماسوره های ستاره ای باز و بسته و فرنچ:

ماسوره گرد (ساده):

ماسوره سبدی:

و یک سری ماسوره متفرقه کـه کاربرد کمتری دارن:

تو عکسای زیر نمونـه های پایپ شده توسط ماسوره های مختلف نشون داده شده کـه در پست های آینده بصورت جداگانـه آموزش داده مـیشن:

++++++++++++++

++++++++++++++

++++++++++++++

. روش تهیه پایپ . روش تهیه پایپ : روش تهیه پایپ




[آموزش تصویری تزیین کیک با خامـه، توسط قیف و ماسوره روش تهیه پایپ]

نویسنده و منبع | تاریخ انتشار: Thu, 19 Jul 2018 06:37:00 +0000