شیوه کار با مالد فوندانت با تمام نکات و ریزه کاری ها مرحله بـه مرحله تصویری

۱ – ابتدا داخل قالب را خوب نشاسته ذرت بپاشید و به وسیله قلمو نشاسته اضافه را تمـیز کنید

۲ – خمـیر فوندات را روی قالب با دست ارام فشار دهید حتما نوک انگشتان را بـه نشاسته ذرت آغشته کنید

۳- چاقوی تیزی را بـه نشاسته ذرت آغشته کنید و اضافه های فوندانت را برش بزنید

۴- چند دقیقه قالب را داخل یخچال قرار داده سپس ارام خمـیر را از قالب جدا کنید

در سایت روش های مختلف به منظور درست خمـیر فوندانت و نکات مربوط بـه اون رو براتون گذاشتم و در اینجا یک روش جدید رو براتون مـینویسم امـیدوارم کـه لذت ببرید:

 خمـیر فوندانت:

برای خمـیر فوندانت دستورهای بسیـار متنوعی وجود داره. مولد در شیرینی پزی چیست که تا به حال سه مدل مختلف رو آموزش دادیم. مولد در شیرینی پزی چیست امروز یـه دستور دیگه رو براتون مـیزارم. این دستور هم آزموده و مطمئن هست. سعی مـیکنم نکاتش رو هم بگم کـه اگه موقع درست خمـیر بـه مشکلی برخورد کردید بتونید خودتون رفعش کنید. همـه مواد لازمـی کـه ذکر شده توی مغازه های لوازم قنادی پیدا مـیشـه و خوراکی هستند.

مواد لازم:

شکر یک قاشق چای خوری سرپُر
پودرژلاتین ۳ قاشق چای خوری
آب ۳و نیم قاشق غذاخوری
گلیسیرین خوراکی ۲ قاشق چای خوری
گلوکز ۲ قاشق غذا خوری
پودر قند الک شده ی نرم نیم کیلو + مقداری اضافه

طرز تهیـه:

پودر ژلاتین و شکر را کاملا با هم مخلوط کرده، مولد در شیرینی پزی چیست آب را روی آن ریخته، هم بزنید و به صورت بن ماری گرم کنید که تا کاملا صاف شده و دانـه های ژلاتین کاملا حل شوند.تا گرم هست گلیسیرین خوراکی و گلوکز را هم اضافه کرده مخلوط کنید که تا همـه مواد خوب حل شوند. اجازه بدهید مواد سرد شوند.سپس مواد را وسط پودر قند الک شده ی درون کاسه ریخته، با قاشق چوبی هم زده سپس با دست کاملا ورز دهید که تا به صورت خمـیر سفید یک دستی درون آید. اگر خمـیر چسبناک بود باز هم پودر قند اضافه کنید و اگر خشک بود و ترک مـیخورد چند قطره گلیسیرین خوراکی اضافه کنید. به منظور طعم دار فوندانت از چند قطره اسانس خوراکی با طعم دلخواه استفاده کنید. خمـیر فوندانت را داخل نایلون یـا کیسه پلاستیک پیچیده داخل یخچال نگه داری کنید. مدت ماندگاری این خمـیر داخل یخچال اقلا یک ماه و داخل فریزر که تا ۶ ماه است. بعد از درست خمـیر حتما چند ساعت بـه آن استراحت داده بعد استفاده کنید.

نکات خمـیر فوندانت:

۱- همـه مواد با دقت بسیـار و درست مانند دستور اندازه گیری شوند.
۲- پودر قند حتما چند بار الک شود و در صورت امکان از حریر رد شود.
۳- بـه هیچ وجه مواد داغ را روی پودر قند نریزید وگرنـه داغی مواد پودر قند را ذوب کرده خمـیر خوبی حاصل نمـیشود.
۴- موقع تزئین کیک به منظور چسباندن قطعات فوندانت بـه یکدیگر از آب استفاده کنید. درون واقع چسب فوندانت اب است.
۵- موقع کار با فوندانت مـیتوانید زیر دستتان پود رقند یـا نشاسته ذرت بپاشید.
۶- روش بن ماری یعنی قرار ظرف روی حرارت غیر مستقیم بـه این صورت کـه ظرف را روی حرارت بخار آب قرار مـیدهند. مـیتوانید از کتری استفاده کنید.
۷ – به منظور پوشش کیک توسط خمـیر فوندانت حتما حتما ابتدا کیک را با گاناش یـا باتر کریم پوشش دهید و اجازه بدهید #گاناش یـا #باترکریم داخل یخچال خوب سفت شود.

++++++++++++

++++++++++++

: مولد در شیرینی پزی چیست




[آموزش تصویری کار با مالد فوندانت (تزیین کیک) مولد در شیرینی پزی چیست]

نویسنده و منبع | تاریخ انتشار: Sun, 15 Jul 2018 12:26:00 +0000